Mihai Stoica se implică în scandalul momentului! Anunţ incredibil al oficialului de la FCSB. Ce spune despre declaraţiile lui Dorinel Munteanu la adresa fanilor din Giuleşti

Mihai Stoica se implică în scandalul momentului! Anunţ incredibil al oficialului de la FCSB. Ce spune despre declaraţiile lui Dorinel Munteanu la adresa fanilor din Giuleşti.

Mihai Stoica, șeful Consiliului de Administrație al echipei FCSB, a avut o abordare surprinzătoare referitor la cazurile de rasism apărute recent în sportul românesc.

Mihai Stoica se implică în scandalul momentului!

Stoica a spus că fanii echipei Rapid au reacționat în mod exagerat la declarațiile cu accente rasiste făcute de Dorinel Munteanu.

„Cei mai mulți suporteri de etnie rromă în România îi avem noi, la FCSB. Procentual așa este. Fără discuții! Am avut jucători de etnie rromă, suporteri, eu am prieteni rromi.

E rău că la noi termenul ăsta e folosit peiorativ. Pentru cei de la Rapid nu cred că e vreun atac. Ei singuri își spun așa.

Porecla lui Dică, în vestiar, era «Țiganul». Era poreclă! Asta e și în cazul Rapidului, asta e porecla lor.

Eu nu cred că e rasism, nu văd să fie o problemă rasistă. Ce, Dică e țigan sau de etnie rromă? Trebuie să fim atenți la orice nuanță? Nu mai știi ce să spui” a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Nu i-a ieșit bine jocul și a căutat o scuză”

Mihai Stoica nu este de acord nici cu declarațiile făcute de Beatrice Edwige în Sala Polivalentă.

„Cum adică semn spre piele? Cum se face un semn spre piele? L-a făcut prost de 20 de ori în interviu. Ce să reacționeze? Trebuia să zică doar că a jignit-o și gata. Prea multă sensibilitate!

Ce a făcut? Ce gest? Nu înțeleg cum se face un gest spre piele. Nu o cred deloc! «Stupid people, stupid people»! Ce să explice?

Câteva mii de oameni sunt «amazing», iar un băiat e stupid. Eu nu cred chestiile astea! Eu cred că nu i-a ieșit bine jocul și a căutat o scuză”, a mai adăugat Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed