Dezvăluirea momentului despre Radu Drăguşin! Ce a făcut tricolorul după meciul cu Everton. Imagini virale alături de parteneră / Foto

A apărut dezvăluirea momentului despre internaționalul român Radu Drăguşin! S-a aflat ce a făcut tricolorul după meciul cu Everton. Imagini virale alături de Ioana Stan, partenera lui de viață.

Radu Drăgușin și-a sărbătorit ziua de naștere alături de iubită, la Londra. El a împlinit 22 de ani și a avut parte de o zi specială, jucând în meciul Everton – Tottenham, scor 2-2, în etapa a 23-a din Premier League.

Dezvăluirea momentului despre Radu Drăguşin!

Românul a avut două intervenții reușite, asta deși adversarii au cerut penalty în ambele cazuri.

După meci, iubita lui Radu Drăgușin, Ioana, l-a întâmpinat cu o surpriză.

Este vorba despre un tort, pe care era scris: „La mulți ani, iubitul meu!”. Fundașul de la echipa națională a României a suflat în lumânări și a făcut un selfie alături de iubita sa.

Și conducătorii echipei Tottenham i-au transmis un mesaj lui Radu: „Îți dorim o zi de naștere foarte fericită, Radu!”.

Sora lui Radu, Meira, i-a trimis un mesaj special. Ea a spus că este mândră de faptul că este sora lui și a mărturisit că el este sursa ei de inspirație în fiecare zi.

„La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândră mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general!

Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice.

Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”, a scris Meira Drăgușin, pe Instagram.

Florin Manea: „Nu are probleme cu tentațiile”

Impresarul lui Radu Drăgușin a spus că se așteaptă ca jucătorul în vârstă de 22 de ani să se adapteze repede la viața din Marea Britanie, conform AntenaSport.

„Eu stau acolo de un an, o să se acomodeze și el. Nu e nicio problemă, e un oraș frumos, unul dintre cele mai frumoase din lume. Echipa este de top, în Premier League… nu are ce să nu îi placă!

(Rezistă tentațiilor din Londra?) Nu are probleme cu tentațiile. Are aceeași prietenă de la 18 ani, stau împreună. E un băiat liniștit, nu iese în cluburi. El este un tip care stă foarte mult în casă, îi place să își gătească singur. Probabil când o să iasă, o să ieșim împreună.

Am ieșit o dată cu el la un restaurant de lângă mine, în centru, că el stă mai departe. Stă lângă bază, face o oră ceva până în centrul Londrei”, a declarat Florin Manea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed