Discipolii lui Hagi: `Încercăm execuțiile de la distanță, ne sfătuiește și Mister cum să lovim mingea`

Constantin Grameni a reușit chiar din minutul al treilea să-și lase mască colegii și adversarii. Mijlocașul de 19 ani a prins o execuție extraordinară, cu exteriorul piciorului stâng, din afara careului. Și a dezvăluit secretul reușitei sale de excepție.

„A fost o execuție bună, suntem fericiți că am debutat cu dreptul, era foarte important, e o vitorie muncită. Am muncit mult pentru această victorie, m-am antrenat in presezon pentru asta și avem pe ce construi, trebuie să legăm victorii.

Zilnic stăm la antrenamente și încercăm execuțiile de la distanță și anumite excuții, ne sfătuiește și Mister cum să lovim mingea.”, a spus Grameni la microfonul Digisport.

„Am văzut că am scapăt singur, l-am văzut pe Vlad timorat, credea că sunt în offside. Dau goluri foarte rar, dar când le dau sunt frumoase.

Un meci greu cu o echipă foarte bună, se vede că au un antrenor bun care știe foarte mult fotbal. Se vede și în teren.”, a mărturisit și Andrei Artean, autorul celuilalt gol de senzație al Farului din partida cu FCU Craiova.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed