Imagini fabuloase de la antrenament! Ce s-a întâmplat înaintea derby-ului FCU Craiova-Dinamo. Ultraşii din Peluza Sud s-au dezlănţuit / Foto

Imagini fabuloase de la antrenamentul echipei lui Adrian Mititelu! Ce s-a întâmplat înaintea derby-ului FCU Craiova-Dinamo. Ultraşii din Peluza Sud le-au făcut o vizită neașteptată oltenilor. 

Peluza Sud a fost prezentă pe stadion, la antrenamentul celor de la FCU Craiova! Suporterii au făcut spectacol înaintea derby-ului cu Dinamo.

Ultraşii din Peluza Sud s-au dezlănţuit!

FCU Craiova va primi vizita celor de la Dinamo, vineri seară, de la ora 20.00!

Peluza Sud s-a mobilizat și a mers la antrenamentul alb-albaștrilor pentru a-i încuraja înaintea derby-ului cu bucureștenii. Au făcut show cu lumini la finalul antrenamentului condus de către Giovanni Constantino.

Suporterii din Bănie nu acceptă scenariul în care FCU să bifeze eșecul în fața ”câinilor”, în contextul în care echipa lui Adrian Mititelu a pășit deja cu stângul în noul an, pierzând la scor în duelurile cu Rapid și Farul Constanța.

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

”Nu sunt aici să frec menta!”. Mesaj clar din partea tehnicianului italian

În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Dinamo, Giovanni Constantino a transmis un mesaj în vederea staff-ului tehnic al oltenilor, dar și în vederea suporterilor alb-albaștrii.

„Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinama, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

„Avem suporteri importanți pentru noi în Craiova, cred că susținerea Peluzei Sud este importantă pentru noi, așa putem câștiga. Avem nevoie de mentalitate, identitate și să jucăm un fotbal frumos. Nu vorbesc de arbitrii, până acum am trei cartonașe galbene.

Cred că este respectul pentru România, pentru suporterii noștri și club. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru. Este parte din respectul pentru România și pentru președinte!”, a spus Giovanni Costantino, la conferința de presă înaintea derby-ului cu Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed