Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! S-a aflat înaintea derby-ului FCU Craiova-Dinamo. Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu! S-a aflat înaintea derby-ului FCU Craiova-Dinamo. Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat, în mod oficial, cu o zi înaintea disputei.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit atunci când va afla. Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut totul public.

Vestea momentului pentru Adrian Mititelu!

Echipa lui Adrian Mititelu a început slab anul 2024. A pierdut, dramatic, ambele meciuri, cu Rapid şi Farul. Pentru FCU Craiova urmează un alt duel crucial în Superliga. Este vorba despre marele derby, contra celor de la Dinamo.

Cu o zi înaintea debutului etapei cu numărul 24 s-au făcut publice brigăzile. Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, vineri, în etapa a 24-a din Superligă:

FC Botoşani – Poli Iaşi, ora 17.00

Arbitri: Sorin Vădana – Tunyogi Ferencz, Bucsi Imre-Laszlo – Cristian Moldoveanu

Camera VAR; George Vidican, Lucian Rusandu

Observatori: Nicolae Marodin, Viorel Anghelinei

În primul meci al zilei, se întâlnesc două echipe care vor să evite retrogradarea. Este vorba despre duelul FC Botoşani-Poli Iaşi. Fiecare are câte o victorie şi o înfrângere la începutul lui 2024.

FCU Craiova – Dinamo, ora 20.00

Arbitri: Adrian Cojocaru – Mircea Orbuleţ, Marius Badea – Bogdan Dumitrache

Camera VAR: Sorin Costreie, George Neacşu

Observatori: Eduard Dumitrescu, Eduard Alexandru.

Ziua se încheie cu un meci crucial. Derby-ul FCU Craiova-Dinamo este important, ca nivel istoric, dar este crucial şi în prezent. Ambele echipe au pierdut meciurile din acest start de 2024. FCU Craiova s-a îndepărtat de locurile de play-off. De partea cealaltă, Dinamo se află la 9 puncte în spatele primului loc de baraj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed