Hagi i-a pus Faru-n ochi lui Croitoru! Două supergoluri au făcut diferența în Farul – FCU Craiova, scor 2-1.

Spectatorul neutru n-ar avea de ce să se plângă după o asemenea partidă. Goluri de kinogramă, un antrenor eliminat – Marius Croitoru, un altul trecând de la o stare la alta, Hagi, și multă adrenalină și mult fotbal.

Sigur, nu ca în celebrul ”Big Five” – adică în Anglia, Italia, Franța, Spania și Germania, dar orișicât. Goluri ca cele marcate de Grameni și Artean cu greu se văd și acolo.

Craiova familiei Mititelu n-a avut nicio șansă în prima parte, când defensiva improvizată de Croitoru s-a destabilizat când nici nu se așezase bine lumea în tribune. În minutul 3, Grameni a prins o execuție de clasă și a deschis scorul. Iar în minutul 30, Artean a marcat unul dintre puținele sale goluri. E drept că înscrie rar, dar bine și frumos. Și l-a făcut pe Hagi să zâmbească.

Apoi pe Croitoru l-au lăsat nervii. Antrenorul lui FCU Craiova a fost eliminat de „centralul” Iulian Călin în minutul 45, după ce a protestat și gesticulat către arbitrul de rezervă, Adrian Cojocaru.

A făcut și semnul crucii, iar mai apoi, arbitrul Călin i-a arătat că n-a primit ”ajutor” de la Cel de Sus, fiindcă asta i-a adus ”roșul”. Croitoru și-a dirijat echipa din tribună în repriza secundă. Și a părut că vede jocul puțin mai bine de sus.

Imediat ce l-a băgat în teren, Sekou Sidibe a înscris cu o lovitură de cap, ceea ce l-a făcut pe Hagi să se întoarcă iar către propria-i bancă și să-și certe colaboratorii. Dar cu atâta au rămas oltenii, cu golul de onoare.

FARUL (4-3-3): 12. Aioani – 5. Mladen, 17. Larie, 3. Mihai Popescu, 25. Kiki – 18. Artean, 16. Nedelcu, 24. Grameni – 22. Torje, 10. Vl. Morar, 80. A. Pitu
REZERVE: Buzbuchi – Boboc, Grosu, Grobry, Casap, R. Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): 31. R. Popa – 44. G. Enache, 35. A. Duarte, 5. Huyghebaert. 30. Van Durmen – 6. Vl. Achim, 77. Asamoah – 24. Baeten, 10. Bauza, 11. Chițu – 33. Compagno
REZERVE: Mogoșanu – R. Grigore, Negru, Dr. Albu, Marquet, Sidibe, Raicea, Bahassa, Cl. Bălan
ANTRENOR: Marius Croitoru

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed