S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Cum a reuşit vedeta de la FCSB să-şi relanseze cariera. Totul a devenit public

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! S-a aflat cum a reuşit vedeta de la FCSB să-şi relanseze cariera, după un trecut tumultuos. Totul a devenit public. Nimeni nu ar fi pariat pe o asemenea revenire.

Florinel Coman, unul dintre cei apreciați componenți din lotul lui Elias Charalambous! A fost lăudat pentru realizările alături de FCSB.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

Gigi Becali este convins de faptul că FCSB va câștiga titlul de campioană a României la finalul sezonului curent! Patronul vicecampioanei se pregătește deja pentru Liga Campionilor.

Nu se mai gândește deloc la transf, omul cu banii de la FCSB fiind complet mulțumit de modul în care se prezintă lotul pregătit de către Elias Charalambous.

Becali a vorbit despre realizările lui Florinel Coman și a recunoscut că el însuși a contribuit la formarea atacantului serios din ziua de astăzi. 

”Am lângă mine pe omul care l-a revitalizat pe Coman. Pentru că toți se întreabă. De când a născut nevasta lui, i-am dat un duhovnic. Spovedanie, împărtășanie, viață curată.

Eu asta cred că e. Plus că s-a ținut de cuvânt. A spus; nu mai simulez, nu mai jignesc, nu mai vorbesc urât cu arbitrii, s-a ținut de cuvânt. Asta înseamnă că are tărie de caracter. Să poți să ții minte ce ai promis.

Ca să poți să te ții de cuvânt, prima dată nu trebuie să uiți ce ai promis!”, a spus Becali, în exclusivitate la Liga DigiSport.

Patronul FCSB se consultă cu atacantul

Becali a recunoscut că a purtat o conversație cu Florinel Coman despre nivelul la care se află Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

”Eu dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Că tehnic mai lucrează. Dacă văd forță și viteză, joci. Nu era Dawa mare jucător, nu e nici Ngezana, dar au forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman, care spunea acum un an că nu putem să câștigăm cu ăia de pe fund care nu construiesc și nu știu cum, acum a zis că panterele ne câștigă meciurile. Se referă că nu mai au precipitare, mai pasează, nu mai dau bufa-bufa!”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed