Adrian Mititelu, decizie de ultimă oră! L-a dat afară de la FCU Craiova. Este oficial

Adrian Mititelu, decizie de ultimă oră! FCU Craiova s-a despărțit subit de jucătorul care a început sezonul ca om de bază în Bănie. Clubul a anunțat faptul că oficialii i-au reziliat contractul.

Danny Henriques este OUT de la FCU Craiova! Olandezul a fost de acord să părăsească vestiarul oltenilor. Adrian Mititelu a decis.

Adrian Mititelu, decizie de ultimă oră!

Danni Henriques s-a despărțit de FCU Craiova!

Clubul din Bănie a transmis vestea suporterilor prin intermediul unei postări pe Facebook, miercuri după-amiază.

„Mulţumim, Danny Henriques! Clubul nostru şi Danny Henriques au reziliat de comun acord contractul de colaborare. Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului şi îi dorim mult succes pe viitor!”, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova 1948.

Olandezul a fost transferat în vestiarul oltenilor în luna ianuarie a anului 2023. Jucătorul activase în Portugalia, la divizionara secunda B SAD.

În cea de-a doua parte a sezonului trecut, Danni a evoluat în cadrul a 17 partide alături de olteni, 8 în sezonul actual, 8 în play-out și o dată în Cupă.

A fost titular la începutul stagiunii curente, însă nu a mai reușit să se impună în primul 11 al alb-albaștrilor după instaurarea lui Giovanni Constantino pe banca tehnică.

„Danny Henriques (26 de ani) a rămas punct fix în apărarea lui FCU, dar fără partenerul Andre Duarte, stoperul cu dublă cetățenie, olandeză și portugheză, și-a pierdut busola.

Pare complet dezorientat. Fundașul central de picior stâng are pe conștiință majoritatea golurilor primite de Craiova de la începutul sezonului actual!”, nota GSP, într-o analiză publicată în octombrie 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed