Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Cum poate pierde FCSB titlul. O fostă glorie a lui Dinamo a dat cărţile pe faţă

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Cum poate pierde FCSB titlul, pe ultima sută de metri. O fostă glorie a lui Dinamo a spus cât de repede pot fi ruinate visele grupării roș-albastre.

Cea mai mare frică a elevilor lui Elias Charalambous poate deveni realitate! Florin Petre i-a avertizat pe jucătorii vicecampioanei.

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous!

Florin Petre, fost mijlocaș al celor de la Dinamo, a transmis faptul că FCSB și-ar putea pierde elanul pe ultima sută de metri a campionatului, poziția de lider în clasamentul actual fiind unul dintre aspectele care nu ar trebui să-i facă pe roș-albaștri ”să se îmbete cu apă rece”.

Petre a amintit faptul că, la finalul sezonului competițional din 1998-1999, Dinamo a pierdut titlul de campioană în fața Rapidului, după ce ”haita” a avut un avans de 11 puncte față de rivalele din clasament.

”La cum se joacă și la calitatea lotului, nu cred că anul ăsta mai pierd titlul. Poate doar dacă se-ntâmplă vreo minune. Bineînțeles că orice se poate întâmpla. Eu am pierdut campionatul cu Dinamo după ce aveam 11 puncte avans. Și ni l-a luat Rapidul în 1999!”, a spus Petre, pentru sport.ro.

Rapid a reușit să cucerească titlul de campioană la finele anilor 90, formația aflându-se sub comanda lui Mircea Lucescu, având 7 puncte avans față de rivale, la finalul stagiunii.

Dinamo, pe de altă parte, a fost detronată, deși ajunsese să aibă 11 puncte în clasament peste giuleșteni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed