Mihai Stoica a dat verdictul! Ce se întâmplă, de fapt, cu Andrea Compagno. Elias Charalambous trebuie să ştie

Mihai Stoica a dat verdictul! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu Andrea Compagno. Elias Charalambous trebuie să ştie. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre situaţia atacantului italian.

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Andrea Compagno. Oficialul liderului din Superliga este convins că atacantul italian va pleca în această iarnă.

Mihai Stoica a dat verdictul!

Formația lui Elias Charalambous se află în vârful clasamentului cu 50 de puncte acumulate până în clipa de față în Superliga. FCSB s-a distanțat la 11 puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, 39 de puncte. acelaşi număr de puncte în are şi Rapid.

Pe lista de transferuri se află încă de când a început această perioadă de mercato din iarnă Andrea Compagno. Atacantul italian a venit la FCSB la finalul lui august 2022 pentru 1.5 milioane de euro de la FCU Craiova.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre situația în care se află atacantul. A precizat că Andrea Compagno se pregătește de plecare și că există variante pentru fotbalist.

”Cred că o să plece, că sunt variante. Sunt trei variante, Andrea alege. Momentan nu s-a înţeles. Cu noi mai are contract”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

De când a ajuns la FCSB, Andrea Compagno a bifat 55 de apariții. A reușit să marcheze 20 de goluri și să joace 3500 de minute petrecute în echipa roș-albastră. În primul eșalon al României, Andrea Compagno a mai evoluat pentru FCU Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, care ocupă în clipa de față locul 11 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed