Adevărul despre starea lui Neluțu Varga: a fost salvat la timp după AVC și n-a fost nicio clipă în comă! Dar a primit interzis de la medici la meciurile CFR-ului

Patronului ardelenilor Ioan Varga i s-ar fi făcut rău a doua zi după eliminarea CFR-ului de către Piunik Erevan chiar în timpul discuțiilor pe care le avea cu oamenii din club. Faptul că ar fi devenit brusc puțn incoerent, i-a speriat pe cei din jur care l-au dus de urgență la spital și l-au dat pe mâna medicului Ștefan Ioan Florian, șeful Secției de neurochirurgie, scrie gsp.ro.

S-a intervenit la timp, în 20-25 de minute, cu o injecție specifică în astfel de cazuri, diagnosticul pe care Varga l-a primit fiind de AVC minor. Mai exact, un cheag de sânge s-a format și a blocat circulația sângelui.

Varga nu a fost inconștient, dar cu o tulburare a vorbirii, mai scrie gsp.ro, care susține că ulterior s-a recuperat extrem de bine. Dar rămâne în continuare sub strictă supraveghere a medicilor.

Prima măsură pe care doctorul Florian a luat-o a fost să-i interzică telefonul mobil în rezerva, în care conform protocoalelor neuro nu există niciodată televizoare. Medicul l-a avertizat pe Varga că are interzis la meciurile CFR-ului, până când își va reveni complet.

Varga a preluat-o pe CFR, în mai 2017, a achitat ultimele restanțe pentru ca echipa să poată ieși din insolvență, după care a devenit acționar majoritar

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed