Vedeta lui Adrian Mititelu rupe tăcerea! Unde vrea să plece vedeta celor de la FCU Craiova. Juan Bauza a dat verdictul

Vedeta lui Adrian Mititelu rupe tăcerea! Unde vrea să plece vedeta celor de la FCU Craiova. Juan Bauza a dat verdictul. Argentinianul este pregătit să evolueze pentru altă echipă din Superliga. 

Juan Bauza și-a decis viitorul! A spus clar cum va decurge restul anului pentru vedeta celor de la FCU Craiova.

Juan Bauza a dat verdictul!

Juan Bauza, mijlocașul celor de la FCU Craiova, a admis că ia în calcul posibilitatea unui transfer în cadrul unei alte formații din campionatul românesc.

Ajuns în Bănie în anul 2021, argentinianul a reușit să bifeze până în prezent 14 goluri și 19 assist-uri.

Deși a admis faptul că s-a atașat enorm de olteni, Bauza nu ar respinge un potențial transfer, indiferent dacă ar veni din partea unei echipe interne sau din străinătate.

„Nu ştiu multe (n.r. despre un transfer în străinătate). Sunt foarte ataşat de FCU. În acest moment, mintea mea este aici. Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună şi vom lua cea mai bună decizie.

Fotbalul este la fel peste tot în lume. Dacă vine o ofertă cu adevărat interesantă, nu contează ţara. (n.r. Ţi-ar plăcea să joci la altă echipă în România?) Da, da, da. De ce nu?”, a spus Juan Bauza, pentru Orange Sport.

Adrian Mititelu a vorbit despre un potențial transfer al mijlocașului. Patronul oltenilor exclude posibilitatea ca argentinianul să fie cedat la o echipa din Superliga.

”Am nişte propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preţ, mi s-a oferit un preţ diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune şi de orgoliu.

Anul acesta aveam așteptări mari, dar am început prost. Sperăm să obținem biletele pentru play-off, deși șansele sunt foarte reduse. Probabil că ne vom lupta din nou să câștigăm play-out-ul și să ne calificăm la barajul pentru cupele europene. Varianta celor două meciuri de baraj ar fi mai accesibilă decât să terminăm pe loc de Conference League în play-off. Noi ne-am dorit mult să ajungem în primele 6!”, a admis Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed