Gigi Becali s-a dezlănţuit! Aroganţa uriaşă la adresa lui Dan Şucu. Ordin pentru băieţii lui Elias Charalambous

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Aroganţa uriaşă la adresa lui Dan Şucu. Latifundiarul din Pipera le-a dat ordin băieţilor lui Elias Charalambous. Obiectiv setat pentru roș-albaștrii, pe finalul campionatului.

Gigi Becali vrea să îi facă în ciudă lui Dan Șucu, cu orice preț! Ce trebuie să facă FCSB pentru a ”desființa” Rapidul.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

FCSB își păstrează, de la etapă la etapă, poziția de lider în clasamentul competiției interne, cu un cumul de 50 de puncte obținute în cadrul celor 23 de partide disputate! Vicecampioana este urmată de către CFR Cluj şi Rapid în ierarhie, care au reușit să bifeze 39 de puncte, până în prezent.

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă să le facă în ciudă rivalelor. Omul de afaceri forțează nota cu Dan Șucu, șeful giuleștenilor, setând pe ultima sută de metri un obiectiv în vestiarul lui Elias Charalambous.

Becali a impus un nou obiectiv pentru roș-albaștri. Vrea ca FCSB să termine inclusiv play-off-ul la cel puțin 10 puncte distanță față de gruparea din Giulești.

„Rapid e pe doi, dar pentru noi ar fi un eșec să nu terminăm campionatul cu 10 puncte în fața lor!”, a declarat Gigi Becali, luni, în fața reporterilor.

Revine în Champions League

Becali este convins că FCSB va face parte din grupele Ligii Campionilor.

„Numai în Liga Campionilor revin la stadion. Ce să caut? Stau acasă liniștit, mă uit la televizor, fac rugăciuni. Ce să caut?

Băi, știi care e treaba? Am luat Maybach-ul ăla și vreau să îl revopsesc în două culori, în maro și cu asta care e, dar mi-a zis și nevastă-mea: «Haide, mă, nu-ți e rușine? Te urci acum?». Că am vrut să mă urc iar. L-am reparat, trebuie doar să revopsesc culorile și am zis că sus pe el.

Îmi e rușine într-un fel. Orice vârstă are frumusețea ei. Toate se fac la timpul lor. Când văd ce nebunii făceam… Nu le regret, râd, zâmbesc. Dar lui Dumnezeu nu îi place. Un creștin nu face ce eu făceam. Dar e posibil, nu știi ce se întâmplă atunci!”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed