Cum l-a umilit Gigi Becali pe un jucător de la FCSB. Mărturia teribilă a acestuia. L-a făcut să plângă înainte de a-l da afară

S-a aflat cum l-a umilit Gigi Becali pe un jucător de la FCSB. A apărut mărturia teribilă a acestuia. Finanțatorul vicecampioanei României l-a făcut să plângă înainte de a-l da afară.

Gabi Enache (33 de ani), rămas liber de contract din vara anului 2023, după plecarea de la FCU Craiova, a povestit cum a fost „obligat” de Gigi Becali (65 de ani) să plece de la FCSB în anul 2018.

Jucătorul de banda dreaptă, cu 5 selecții la reprezentativa României, și-a început cariera fotbalistică la CS Mioveni. Ulterior, a fost transferat la Astra Giurgiu, cu care a câștigat titlul de campion al României, și apoi la FCSB, care a achitat 500.000 de euro pentru el, în februarie 2016.

Cum l-a umilit Gigi Becali pe un jucător de la FCSB

Enache a fost unul dintre cei mai utilizați jucători ai echipei roș-albastre până la un meci cu Dinamo, când a comis o ratare ce avea să-i fie „fatală”.

„Țin minte, după un meci cu Dinamo, am ratat în minutul 5-6. Am dat pe lângă bară și de acolo am înțeles că mi s-a tras. A doua zi, la antrenament, au venit MM și Dică și mi-au spus: `Bă, Gabi, nu te mai lasă Gigi să te antrenezi cu echipa!`. `Păi, cum așa?`. `Păi, nu știm!`. Te-am sunat pe tine (n.r.- pe Anamaria Prodan). Apoi am plecat la Palat.

Când am ajuns, l-am sunat pe Luțu. Îmi zice: `Bă, nebunule, nu primește pe nimeni!`. `Bă, te rog eu frumos. Trebuie să vorbesc cu el`. M-a primit, bineînțeles, și l-am întrebat ce se întâmplă, că nu credeam niciodată că voi fi în situația asta, că mai ratez sau că nu joc bine un meci-două, e normal.

Și nea Gigi mi-a zis direct: `N-o să mai joci, tată!`. `Păi, de ce?`. `Că așa vreau eu!`. Mi-au dat lacrimile. Plângeam în fața lui. Nu puteam să cred că sunt în situația aia. Totul de la o fază, eu așa cred! Am reziliat. Mai aveam 6 luni de contract și atunci a apărut treaba cu Rubin Kazan. Am renunțat la cele 6 luni de salariu. Puteam să stau, luam banii”, a afirmat Gabi Enache, la podcast-ul Anamariei Prodan.

Parcursul lui Gabi Enache după despărțirea de FCSB

Acesta a plecat la Rubin Kazan, dar, după câteva luni, a schimbat din nou formația. A semnat cu Partizan Belgrad, însă, după circa jumătate de an, a fost cedat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași.

Enache a revenit apoi la Astra și a mai jucat în Kazahstan, la Kyzyl-Zhar, înainte de a se întoarce la FCSB, acolo unde a evoluat în perioada septembrie 2020 – martie 2021.

După o altă experiență în Kazahstan, la gruparea Zhetysu, a plecat la FCU Craiova, dar s-a despărțit cu scandal de această echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed