Hakim Abdallah s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună după înfrângerea cu Rapid: ‘Sunt furios, am ratat multe ocazii’ + Avertisment pentru proprii colegi

Hakim Abdallah s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a putut să spună după înfrângerea cu Rapid. Avertisment pentru proprii colegi. Dinamo se îndreapă pe calea cea bună, câinii meritau cel puțin un egal.

Rapid a jucat slab, dar s-a impus cu scorul de 2-1 pe Arena Naţională. Papeau a făcut 1-0, în minutul 44, după care, Abdallah a marcat la două minute distanță. Golul decisiv, de 2-1, a fost înscris în minutul 90 de către Burmaz.

Hakim Abdallah s-a dezlănţuit!

Dinamo a pierdut în această seară la meciul cu Rapid, iar Hakim Abdallah, marcatorul singurului gol al echipei a răbufnit. Spune că rezultatul final a fost unul nedrept pentru echipa sa.

„Cred că am jucat un fotbal bun azi, am ratat multe ocazii, trebuie să lucrăm la asta. Trebuie să privim pozitiv, dar nu este destul, lucrăm din greu dar trebuie să lucrăm și mai mult. 

(nr. golul înscris) Este din instinct mai mult, pentru un atacant, a fost un corner. A șutat Ilic. Înainte ca el să șuteze am știut că mingea ajunge în zona mea și m-am gândit să o ating puțin. Ei marcaseră puțin mai iniante, iar eu m-am bucurat că am marcat până la pauză, ca să nu mergem la pauza conduși, dar nu a fost destul.

Părerea mea este că meritam cele trei puncte. Dacă nu poti lua cele trei puncte, este bine să obți și un egal. Noi astăzi am luptat pentru victorie, dar ne-a lipsit ceva. Ne-a lipsit ultima pasă, ultima execuție… ceva în careul lor ne-a lipsit.

Sunt furios puțin, am ratat foarte multe ocazii astăzi, am pierdut. Trebuie să câștigăm puncte.

Am avut mai multe ocazii decât dacă jucam cu minge lungă. Trebuie să fim mai concentrați la ultima pasă, la ultimul șut, la ultima execuție”, a declarat Hakim Abdallah la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed