Mihai Rotaru nu s-a mai abţinut! L-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf. Scandal uriaş între antrenor şi cei de la CSU Craiova

Mihai Rotaru nu s-a mai abţinut! L-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf. Scandal uriaş între antrenor şi cei de la CSU Craiova. Oficialii clubului din Bănie i-au intentat proces tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la CSU Craiova în septembrie, după 7 meciuri pe banca tehnică a echipei. A demisionat pentru a semna cu Al-Tai, echipa din Arabia Saudită.

Mihai Rotaru nu s-a mai abţinut!

În contractul dintre Laurențiu Reghecampf și CSU Craiova era stabilită o clauză de reziliere în valuare de 300.000 de euro. Clauză pe care tehnicianul trebuia să o plătească în momentul în care a plecat de la echipă.

Se pare că Mihai Rotaru a întrerupt contractul fără să primească nici un ban de la Rghecampf. Au trecut 4 luni, iar tehnicianul nu are de gând să plătească. Așa că, oficialii clubului din Bănie au ajuns la Comisia de Disciplină a FRF, potrivit informațiilor date de gsp.ro.

Dosarul cu numărul „2/CD/2024” a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, a fost analizat, iar în acest moment verdictul a rămas în pronunțare.

„Reghecampf poate primi amenzi suplimentare din partea FRF, iar după finalizarea tuturor termenelor pe plan sportiv, oltenii pot merge mai apoi în instanțele de judecată civile pentru recuperarea prejudiciului”, este regulamentul Comisiei de Disciplină.

Conform regulamentelor FRF, contractul va rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile, de către comisia jurisdicţională competentă a FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed