Mihai Rotaru dă lovitura iernii! Vedeta care a venit sub comanda lui Ivaylo Petev. Mutarea, perfectată înaintea meciului

Mihai Rotaru dă lovitura iernii! A anunțat noua achiziție a celor de la CSU Craiova. Jucătorul care a venit sub comanda lui Ivaylo Petev. Mutarea, perfectată înaintea meciului cu roș-albaștrii.

Mihai Rotaru, i-a adus un nou jucător de titlu lui Ivaylo petev! Mijlocașul care va face diferența în lotul lui Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru dă lovitura iernii!

CSU Craiova va materializa transferul unui mijlocaș central, în următoarea perioadă!

Zvonimir Kozuljm, jucător bosniac, va fi prezent în tribunele Stadionului ”Ion Oblemenco”, pentru a analiza jocul oltenilor în partida contra FCSB-ului.

Ultima sa colaborare a fost cea cu formația Zrinjski Mostarm, club de care s-a despărțit iarna aceasta.

De-a lungul carierei sale, Kozulj a mai evoluat pentru formații precum Hajduk Split, Pogon Szczecin, Gaziantep FK, Eyupspor și Nieciecza.

În cadrul acestui sezon competițional, mijlocașul a evoluat în 20 de partide pentru echipa sa de club, în cadrul campionatului intern, UEFA Champions League și Conference League.

În toate aceste competiții, Kozulj a marcat de patru ori și a oferit două pase decisive.

Noul mijlocaș al oltenilor are și o selecție la echipa națională a Bosniei, evoluând într-un meci amical cu Japonia, fiind introdus în teren în cadrul ultimelor 14 minute ale partidei.

CSU Craiova se situează pe locul 5 în clasamentul Superligii, cu un cumul de 34 de puncte, în cadrul celor 22 de partide disputate până în prezent. Oltenii vor primi vizita roș-albaștrilor, duminică seară, de la ora 20.00!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed