Constantin Budescu face anunţul serii! Ce a spus după victoria cu cei de la FCU Craiova: ‘Trebuie să ne calificăm în play-off’ + Avertisment înaintea meciului cu FCSB

Constantin Budescu face anunţul serii după ce Farul a învins-o pe FCU Craiova, 1-0, și a acumulat 6 puncte în primele două meciuri din acest an.

Fotbalistul lui Gică Hagi a ținut să-i avertizeze pe rivalii de la FCSB, care s-au instala confortabil pe primul loc în clasament.

„Trei puncte importante. Trebuie să dăm totul la fiecare meci și să luăm puncte. Obiectivul nostru este play-off-ul. Trebuie să câștigăm în continuare.

O luptă grea, o primă repriză echilibrată, au fost ocazii. Am marcat și bine că nu am luat gol. Ne-au pus probleme, a fost echilibrat, chiar dacă noi am avu ocazii mai mari. Din păcate nu am marcat și alte goluri. Dar față de ce s-a întâmplat anul trecut când am fost egalați pe final, e bine și așa.

E devreme să vorbim de titlu sau play-off. E distanță mică între echipe.

E cea mai grea luptă la titlu. E plăcută dar de la TV, noi doream să avem mai multe puncte.

Începem să ne revenim după pauză și sper să o ținem tot așa. Putem să câștigăm și cu FCSB”, a declarat Constantin Budescu, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed