Adrian Mutu pune presiune pe şefii Rapidului! Mesaj clar după înfrângerea de pe terenul CFR-ului: ‘După cele 3 schimbări aveam doar copii pe bancă’

Adrian Mutu pune presiune pe şefii Rapidului! Briliantul a transmis un mesaj clar după înfrângerea de pe terenul CFR-ului. Are nevoie de 4-5 jucători pentru a reuşi să crească nivelul echipei.

CFR Cşuj – Rapid 1-0 şi echipa lui Adrian Mutu are parte de un început prost de Superliga, dar giuleştenii au avut şi un ghinion enorm. Au pierdut 3 jucători încă din prima repriză şi au ratat un penalty la ultima fază a meciului.

Adrian Mutu pune presiune pe şefii Rapidului!

La finalul meciului, Adrian Mutu, tehnicianul echipei de sub podul Grant a transmis că mai are nevoie de jucători. „Sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm (n.r. – legat de cele 3 accidentări din prima repriză). Pe început de sezon, undeva inexplicabil, venim după pregătire. O seară plină de ghinion, s-a văzut și la sfârșit.

În repriza a doua am jucat fotbal, am dominat în anumite momente CFR. Am încercat prin pase, nu ne ajuta talia să ne batem cu ei, am încercat prin posesie progresivă.

Azi am avut în lot 7 jucători U21. După cele 3 schimbări aveam doar copii pe bancă. Era greu să mai fac schimbări, aveam doar jucători neexperimentați. Mai avem nevoie de jucători, mă aștept cât mai repede să luăm 4-5 jucători”, a declarat Adi Mutu, conform Prima Sport.

Şi Alexandru Ioniţă era extrem de afectat de înfrângerea din prima etapă, de pe terenul echipei din Gruia. „CFR nu a demonstrat că e mai bună ca noi. Îmi pare rău că nu am marcat la ultima fază. Cu FCSB trebuie să să avem altă atitudine. Păcat, 3 schimbări în prima repriză, nu ne așteptam. Eu mă așteptam să intru în repriza a doua. Azi am demonstrat că putem construi , cu toate că ne-a lipsit atitudinea”, a spus şi Alex Ioniţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed