Gică Hagi a spus adevărul! Dezvăluiri despre transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan. Verdictul antrenorului de la Farul

Gică Hagi a spus adevărul! Dezvăluiri despre transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan. Verdictul antrenorului de la Farul. Totul s-a întâmplat datorită calificării la EURO 2024.

Radu Drăgușin a dat startul transferurilor mari, după ce a ajuns la Tottenham pentru suma de 30 de milioane de euro, care a făcut să devină cel mai scump fotbalist român din istorie, a urmat transferul carierei pentru Horațiu Moldovan, portarul naționalei lui Edi Iordănescu, la Atletico Madrid.

Gică Hagi a spus adevărul! Dezvăluiri despre transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan

Gică Hagi este de părere că aceste două mari transferuri ale jucătorilor de la națională s-au întâmplat datorită prestațiilor incredibile pe care le-au avut în preliminările EURO 2024.

„Toate lucrurile vin când ajungi și te califici, când ajungi pe scena care trebuie, când ajungi printre cei mai buni, acolo unde trebuie să fii. Bineînțeles că totul se măsoară în cota și valoarea jucătorilor. Calificându-ne la Europene cota jucătorilor români tinde să fie mai bună.

Transferul lui Radu Drăgușin a fost extraordinar. Deci suma, și el, un băiat tânăr care s-a vândut bine, extraordinar. Ar fi fantastic dacă el ar continua progresul pe care îl are și va juca foarte mult. Cu siguranță va deveni unul dintre cei mai buni jucători din România”, a declarat Gică Hagi, potrivit as.ro.

„Cele mari au început să se uite și la jucătorii români”

„În plan defensiv, acum 3-4 ani, am zis la televizor că România are mijlocași și atacanți. Am zis că trebuie să găsim fundași, asta a fost declarația mea. Eram convins că ne trebuie fundași și în continuare cred că ne trebuie… avem linie de fund, avem fundași, dar eu zic că acolo dacă ajungem să descoperim jucători, eu zic că România poate să ajungă să se bată de la egal la egal cu orice echipă. Nu acum, dar poate să ajungă!

Important ca aceste două transferuri… și cu Moldovan la Atletico, bineînțeles înseamnă că cele mari au început să se uite și la jucătorii români. Ăsta este un lucru foarte bun”, a mai spus Gică Hagi.

Atletico Madrid a plătit clauza de rezierei de 800.000 de euro pe care Horațiu Moldovan o avea la Rapid. Românul îi va face concurență lui Jan Oblak.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed