Mihai Rotaru, decizie de ultimă oră! Patronul de la CSU Craiova a renunţat la jucător. Ivaylo Petev nu se mai baza pe el

Mihai Rotaru, decizie de ultimă oră! Patronul de la CSU Craiova a renunţat la jucător. Ivaylo Petev nu se mai baza pe el. Deşi a intrat pe finalul meciului cu Farul, acesta a fost împrumutat la o rivală din Superliga.

Mihai Rotaru a renunţat la Ante Roguljic. Mijlocașul croat de la CSU Craiova a părăsit clubul, dar va rămâne în Superliga.

Mihai Rotaru, decizie de ultimă oră!

Universitatea Cluj a anunțat că l-a împrumutat pe Ante Roguljic până la finalul acestui sezon, cu opțiune de transfer definitiv. Croatul nu mai intra în planurile lui Ivaylo Petev. Mihai Rotaru a preferat să îl cedeze temporar la un alt club unde va avea posibilitatea să evolueze.

Roguljic, fost jucător la Salzburg, Hajduk Split sau Pafos, joacă în România din septembrie 2021, când a fost transferat de CSU Craiova. Mijlocașul ofensiv croat a strâns 69 de meciuri, 10 goluri și 4 pase decisive pentru formația olteană.

În acest sezon, Ante Roguljic a fost folosit în 14 meciuri. Croatul a marcat trei goluri și a oferit un assist în Superliga. Ante Roguljic devine al cincilea transfer al iernii pentru Universitatea Cluj, după Roger, Federico Anselmo, Thalisson și Ștefan Pănoiu, ultimul fiind doar împrumutat de la Rapid.

Universitatea Cluj, victorioasă în primul meci din 2024, 2-1 contra lui FC Hermannstadt, se află pe locul 7 în clasament, la doar un pucnt în spatele ultimei poziții care duce în play-off, ocupată de Farul Constanța. Ante Roguljic ar putea fi folosit în premieră de Universitatea Cluj la meciul cu Poli Iași, programat duminică, de la ora 17:00, în runda #23 din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed