Radu Drăguşin, în centrul unui nou scandal! Fostul căpitan al naţionalei se revoltă. Dezvăluiri incredibile despre transferul fundașului

Radu Drăguşin este în centrul unui nou scandal.  Fostul căpitan al naţionalei se revoltă. Dezvăluiri incredibile despre transferul fundașului. Totul a pornit din cauza unor afirmaţii ale impresarului noului jucător de la Tottenham.

După ce internaționalul român a ajuns la Tottenham, agentul acestuia, Florin Manea a intrat în conflict cu mai mulți oameni din fotbalul românesc. Printre aceștia se numără și Răzvan Raț.

Radu Drăguşin, în centrul unui nou scandal

Florin Manea a intrat în conflict cu mai mulți foști fotbaliști români după ce Radu Drăgușin a ajuns în Premier League. Unul dintre aceștia este Răzvan Raț, cel care în trecut i-a dat o mână de ajutor.

Răzvan Raț l-a ajutat în trecut pe Florin Manea să-l transfere pe Radu Drăgușin la Genoa. Fostul internațional spune că nu vrea să-și asume merite, el doar fiind cel care l-a ajutat pe impresar să ajungă la seful italienilor. Raț îl cauză pe Manea că nu a prezentat lucrurile corect.

„Am văzut și eu ceea ce a început să vorbească Florin Manea despre mine, iar eu nu vreau să fac un ping pong al declarațiilor cu el prin presă. Deși spune unele lucruri care nu sunt adevărate.  

Nu mi-am asumat niciodată merite și nu am spus că am eu nu știu ce mare contribuție la transferul lui Drăgușin la Genoa. Eu i-am pus la masă, iar mai departe Florin Manea și-a făcut treaba foarte bine și bravo lui. Însă, până la perfectarea transferului am să vă spun ce am făcut eu.

Eu sunt prieten bun cu cei de la Genoa. Iar directorul lor general vă poate confirma ceea ce am să vă spun eu mai departe. La fel și Radu Drăgușin poate să confirme dacă este un tip corect”, a fost prima parte a declarației fostului internațional, pentru ProSport.

„Cei de la Genoa m-au sunat”

„Cei de la Genoa m-au sunat să îmi spună că îl vor pe Drăgușin și să mă întrebe de Florin Manea. Eu nu aveam niciun fel de relație cu Drăgușin. Eu îl cunoșteam doar pe Florin Manea. Cei de la Genoa mi-au explicat că îl vor pe Drăgușin foarte mult. (…)

Eu am luat legătura cu Florin Manea. Florin Manea mi-a spus că Radu Drăgușin nu mai vrea în Serie B, că au ceva din Olanda, dar că el îmi dă totuși numărul de telefon al lui Drăgușin. Iar dacă eu voi reuși să îl conving pentru Genoa, atunci e foarte bine. Mi-a spus să îi explic eu fotbalistic lui Drăgușin cum văd lucrurile pentru el. Mai ales că eu am fost jucător”, a explicat Raț.

Fostul internațional spune că l-a sunat pe Drăgușin și au stat de vorbă aproape 40 de minute, apoi acesta a decis să meargă la Genoa.

„Discuția nu a fost de un minut și jumătate sau două minute cum spune Manea, ci de peste 35 de minute Ulterior, Florin Manea și-a făcut treaba, eu doar i-am așezat la masă, iar el a perfectat transferul. Dar pot să vă întreb și eu ceva logic pe voi? De ce mi-a dat mie Florin Manea numărul de telefon al lui Drăgușin? Să vorbesc eu cu el ce?.  Să îi spun că sunt Răzvan Raț și că am jucat la națională peste 100 de meciuri? Să îi povestesc de cât de frumos e în Bali în vacanță? De ce mi-a dat numărul? Nu mi-a la dat cumva ca să îi vorbesc despre oferta de la Genoa? Hai să fim serioși!”, a mai spus Raț pentru sursa de mai sus.

De ce l-a atacat Florin Manea pe fostul căpitan al naționalei

Impresarul lui Radu Drăgușin l-a atacat pe Raț fiind deranjat de declarațiile făcute de acesta despre transferul jucătorului celor de la Tottenham, la Genoa.

 „A vorbit un minut jumătate-două minute cu el. Dacă el are putere de convingere în două minute… Chiar eram cu Radu în maşină când a citit ştirea şi se uita puţin strâmb. Răzvan a avut o contribuţie, pentru că-l cunoştea pe patronul de la Genoa. Dar patronul de la Genoa l-a căutat deoarece a văzut că nu se poate face transferul fără mine.

Bine, a mai făcut el o declaraţie că a zis că dacă e vreo problemă, reglează el cu Radu. El a vorbit o singură dată în viaţa lui cu Radu. Două minute, dar nu e problemă”, a declarat Florin Manea, potrivit Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed