Mircea Lucescu a decis! Ce echipă din Superliga va prelua. Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenor

Mircea Lucescu s-ar fi hotărât ce echipă din Superliga va prelua. Daniel Pancu a făcut dezvăluii despre antrenor.

„Il Luce” a fost la un pas de a mege în Turcia la Beșiktaș, dar în final a refuzat.  Ar putea însă să revină în România, spune selecționerul naționalei României U21.

Mircea Lucescu își pregătește revenirea în Superliga

Daniel Pancu susține că Dan Șucu pregătește lovitura. Vrea să-l aducă în Giulești pe Mircea Lucescu. Patronul rapidiștilor ar fi vrut să-l sune chiar la meciul cu FCU Craiova, dar după ce elevii lui Cristiano Bergodi au întors rezultatul s-a răzgândit.

„În România n-are ce să antreneze, decât Rapid sau Dinamo. În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd. Va antrena în continuare! Acum m-a certat de ce nu sunt zi de zi, ce caut eu selecţioner”, a dezvăluit Pancu pentru AntenaSport. 

Dan Șucu dezvăluia în luna decembrie, pentru Fanatik, că obiectivul său este să-l aducă pe Mircea Lucescu la echipa sa.

 „Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed