Revine Mircea Lucescu în Superliga?! Anunţul momentului din interior. Şefii clubului au dezvăluit totul

Revine Mircea Lucescu în Superliga?! Anunţul momentului din interior. Şefii clubului au dezvăluit totul. Liber de contract încă de la finalul anului trecut, tehnicianul a primit mai multe oferte.

Mircea Lucescu este dorit de către cei de la Rapid, chiar dacă giuleştenii îl au antrenor pe Cristiano Bergodi.

Revine Mircea Lucescu în Superliga?!

Mircea Lucescu este, în continuare, dorit la Rapid. Daniel Niculae recunoaște că au existat discuții între Rapid și antrenor. Cele două părți nu au ajuns la un acord scris. „Am avut mai multe discutii. Nea’ Mircea are tot timpul ușa deschisă la Rapid. Cred că ar fi extraordinar să vină și să ne împărtășească din experiența dânsului. Ușa este deschisă și suntem gata să îl primim cu brațele deschise oricând”, a declarat Daniel Niculae, în direct la Digi Sport.

Şi şeful giuleştenilor, Dan Şucu a spus clar. Îl vrea înapoi în Superliga pe Lucescu. „Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș al fotbalului să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui. Nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Este esența fotbalului”, a spus Dan Șucu, la finalul anului trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed