Atac devastator la adresa lui Radu Drăgușin! L-a atacat, din nou, în direct. Scandalul momentului escaladează

Atac devastator la adresa lui Radu Drăgușin! L-a atacat, din nou, pe internațional, în direct. Detaliul care l-a deranjat nespus pe Florin Răducioiu. Scandalul momentului escaladează rapid.

Radu Drăgușin, luat în vizor, din nou, de către fostul atacant! Florin Răducioiu nu s-a abținut. L-a făcut praf pe noul jucător al lui Spurs.

Atac devastator la adresa lui Radu Drăgușin!

Florin Răducioiu a revenit cu un nou atac la adresa internaționalului Radu Drăgușin!

După ce l-a numit ”cioban” cu ceva timp în urmă, fostul atacant consideră că fundașul nu merita declarat fotbalistul anului în România, nici măcar acum, după ce a făcut saltul în Premier League.

„Am spus, pentru mine fotbalul este altceva. Fotbalul este emoţii, adrenalină, goluri. Acest jucător nu a dat aşa ceva ca să fie desemnat cel mai bun jucător din România. Trebuia dat, cum am spus, lui Alibec.

Sunt pro atacanţi, am fost atacant. El (n.r. Viorel Moldovan), când dădea goluri, eu mă ridicam în picioare, deci îmi transmitea emoţie. El e un apărător (n.r. Drăguşin)!”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător din istoria României după ce Tottenham l-a transferat de la Genoa, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Florin Răducioiu: ”Se premiază ciobănia?”

În luna decembrie 2023, Radu Drăgușin a fost desemnat Fotbalistul român al anului. Fostul atacant nu l-a menajat deloc pe tricolor, spunând că acesta este un fotbalist limitat, cu un stil de joc foarte rudimentar.

Răducioiu susținea vehement că Denis Alibec ar fi meritat distincția.

„De unde și până unde l-ați premiat pe Radu Drăgușin jucătorul anului? Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic!”, a spus Răducioiu, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed