Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Mesaj clar pentru Mihai Rotaru. Anunţul dinaintea disputei cu CSU Craiova

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Mesaj clar pentru Mihai Rotaru. Anunţul dinaintea disputei cu CSU Craiova. Latifundiarul din Pipera continuă scandalul, de la distanţă, cu oamenii lui Răzvan Burleanu.

Gigi Becali a dezvăluit echipa cu care FCSB va aborda meciul din weekend cu cei de la CSU Craiova.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali a spus clar. Patronul celor de la FCSB s-a ţinut de cuvânt. Asta după ce, în urmă cu câteva zile a anunţat că va spune mereu echipa înainte de meciuri. A recurs la acest gest după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

„Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21.

(n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

FCSB este lider autoritar în Superliga, cu 11 puncte avans faţă de urmăritoare. CSU Craiova-FCSB este capul de afiş al următoarei etape. Disputa va avea loc duminică, de la ora 20, în Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed