Radu Drăgușin, dat de gol! Ce au păţit părinţii fundaşului. Totul s-a întâmplat pentru ca jucătorul să ajungă la o echipă importantă

Radu Drăgușin, dat de gol! S-a aflat ce au păţit părinţii fundaşului. Totul s-a întâmplat pentru ca jucătorul să ajungă la o echipă importantă. Sacarificii uriașe pentru un viitor decent.

Radu Drăgușin, recunoscător familiei până în pânzele albe! Ce au putut face părinții săi pentru a-l ajuta. Viitorul său depindea de asta.

Radu Drăguşin, dat de gol!

Radu Drăgușin se află, în prezent, într-unul dintre cele mai bune momente ale vieții sale!

Fundașul a fost transferat în Premier League, la Tottenham, contra sumei de 30 de milioane de euro.

Un rol important în evoluția fundașului l-au avut chiar părinții acestuia. Cei doi au făcut sacrificii uriașe pentru a-i oferi tricolorului cele mai bune condiții de dezvoltare, deși aceștia au divorțat când Radu avea vârsta de numai 9 ani.

“La sacrificiile pe care le-au făcut… merită. A fost o familie normală, mama lui a tras foarte tare pentru el. Aveau câte două servicii. Nu au fost amărâţi, adică nu îi lipsea nimic, dar înţelegeţi ce spun. Ai lui sunt divorţaţi de când Radu era mai micuţ, vreo 9 ani. Şi a rămas cu mama. Şi cu tatăl său are o relaţie extraordinară. Dar el a rămas cu mama. Au fost părinţi care chiar dacă s-au despărţit, au avut grijă de copil.

Nu ştiu dacă nu avea vreo trei job-uri, mama. Era la baschet și arbitră și… Toţi s-au sacrificat. Părinţii, de obicei se sacrifică pentru copii. Dar pentru Svetlana trebuie să îi dau un plus. Merită ce i se întâmplă lui Radu. În continuare se sacrifică. Pe mine mă supără câteodată. O să mă certe că spun asta. Dar dacă merge pe undeva îi lasă lui Radu bani pentru bilete.

Ştii ce mi-a spus Svetlana Simion: ‘Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit. Nu mă interesează ce salariu îi faci, nu mă interesează unde îl duci. Vreau când mă uit la băiatul meu să îi văd zâmbetul pe faţă’. Aşa mi-a spus. Este emoţionant şi îmi dau lacrimile când mă gândesc. Ea mi-a spus doar atât, nu bani, nu nimic!”, a declarat Florin Manea pentru Fanatik.

Radu Drăgușin a semnat un contract cu Spurs, valabil până în anul 2030. Românul va încasa un salariu anual în valoare de 2,8 milioane de euro.

”Sunt mândră de tine, frățioare! Meriți totul!”, a transmis Meira Drăgușin, sora fundașului, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Dorinel Munteanu! Decizia luată de omul...

Dezvăluiri dureroase ale lui Daniel Bîrligea! Ce a spus vedeta de la FCSB despre propria mamă. L-a pufnit plânsul

Noua achiziție a FCSB-ului, Daniel Bîrligea, în lacrimi când...

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică! Jucătorul preferat de la Rapid. A spus totul în direct

Viorel Moldovan, președintele celor de la Rapid, a nominalizat...

Gigi Becali a dat ordin! Le-a decis soarta a doi jucători de la FCSB. Când le va mări salariile

FCSB a fost egalată de către Petrolul Ploiești, în...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed