Bombă în Superliga! Revine Răzvan Lucescu în România?! Un fost patron a dat cărţile pe faţă

Bomba momentului în Superliga! Revine Răzvan Lucescu în România?! Un fost patron a dat cărţile pe faţă. Ce crede Marian Iancu despre mutarea pe care vrea să o facă Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei din Giulești.

După ce Dan Șucu a lansat ideea că Răzvan Lucescu ar putea ajunge la Rapid, Marian Iancu a afirmat că patronul echipei giuleștene ar realiza o lovitură importantă dacă ar reuși să-l aducă pe fostul selecționer în Liga 1.

Revine Răzvan Lucescu în România?!

Lucescu mai are contract cu cei de la PAOK până la sfârșitul sezonului. Cu toate acestea, grecii au declarat că antrenorul s-a înțeles deja cu conducerea clubului în ce privește prelungirea acordului.

„De ce să nu vină Răzvan de la PAOK? Poate are dor de casă și vrea o provocare de alt gen. E și tatăl lui prin preajmă. Când l-am avut în mâini pe Răzvan m-am întâlnit și cu seniorul. Este o familie unită, care se susține.

Eu văd totul posibil, dar nu spun mai multe. Dacă Șucu a aruncat-o cu interesul pentru Răzvan, îl felicit. Este modalitatea prin care se poate apropia și de senior. Văd lucruri, dar mă opresc aici”, a afirmat Marian Iancu, conform Fanatik.ro.

După primele 18 etape disputate în campionatul din Grecia, PAOK ocupă prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu Panathinaikos și la doar două puncte distanță de echipa de pe locul 3, AEK Atena.

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a spus că este interesat să îl aducă la echipa sa pe antrenorul român, conform Digisport.ro.

„Eu mă gândesc la un lucru, dar nimeni nu mă ia în seamă. Rapid va fi cel mai respectat club din România. E foarte simplu. Dacă Răzvan Lucescu este persoana de care avem nevoie, ne vom strădui să vină alături de noi. Rapid va fi cel mai respectat și serios club din București”, afirmase Dan Şucu, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed