Dennis Man rescrie istoria! Meci fabulos în tricoul Parmei. Nici Valentin Mihăilă nu s-a lăsat mai prejos

Dennis Man rescrie istoria! Meci fabulos în tricoul Parmei. Nici Valentin Mihăilă nu s-a lăsat mai prejos. Cei doi tricolori au avut evoluţii incredibile în ultimul meci al echipei de pe Ennio Tardini.

Dennis Man continuă seria evoluţiilor foarte bune în tricoul celor de la Parma. A fost din nou decisiv pentru echipa sa.

Dennis Man rescrie istoria!

Dennis Man și Valentin Mihăilă au înscris în meciul dintre Sampdoria și Parma din Serie B. Cei doi jucători au fost titularizați de antrenorul Fabio Pecchia și i-au răsplătit încrederea. Au avut o nouă evoluţie consistentă în Serie B

Parma a reuşit o nouă victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Serie A. A câştigat, de o manieră categorică, disputa din etapa #21 din Serie B. Înaintea acestui meci, Sampdoria se afla pe locul 13, iar echipa românilor Man și Mihăilă pe primul loc.

Parma s-a impus cu 3-0 pe terenul Sampdoriei. Mai întâi, Dennis Man a deschis scorul în minutul 41 din penalty, iar Valentin Mihăilă a înscris 3 minute mai târziu chiar din pasa lui Dennis Man! Nahuel Estevez a marcat golul 3, iar echipa lui Man și Mihăilă rămâne lider, cu 45 de puncte în Serie B.

Dennis Man a fost înlocuit în minutul 85 de Anthony Partipilo. Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 67 de Adrian Benedyczak.

În urma acestei reușite, Dennis Man a ajuns la 9 goluri și 5 assist-uri în Serie B, fiind pe locul 2 în topul golheterilor. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a înscris al doilea gol al sezonului. Parma are cel mai bun atac din Serie B, iar Man și Mihăilă au contribuit din plin la aceste cifre.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed