Giovanni Costantino nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună după înfrângerea dureroasă cu Rapid: ‘Penalty-ul a schimbat meciul’ + Ce greşeli s-au comis în finalul nebun din Giuleşti

Giovanni Costantino nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună după înfrângerea dureroasă cu Rapid, de vineri seară. Tehnicianul a specificat clar ce greşeli s-au comis în finalul nebun din Giuleşti. 

Giovanni Costantino, în culmea disperării după ce Rapid a întors scorul pe ultima sută de metri! FCU Craiova bifează eșecul în Giulești.

Giovanni Costantino nu s-a mai abţinut!

FCU Craiova nu s-a putut impune în duelul cu Rapid, 3-4, pe Stadionul din Giulești!

Elevii lui Giovanni Constantino au condus partida cu 3-1 până în cea de-a doua repriză. Rapid a revenit pe poziții și a marcat golul câștigător, prin reușita noului transferat, Borisav Burmaz, chiar în ultimul minut de prelungiri.

Tehnicianul din Bănie a analizat partida și a semnalat greșelile observate în evoluția oltenilor.

Giovanni Constantino este nemulțumit, însă, de prestația arbitrilor, subliniind faptul că gruparea sa nu a primit niciun penalty în cadrul celor 12 partide disputate, de când acesta a preluat banca tehnică.

”A fost un meci fantastic. Câteodată e bine, câteodată e rău. Nu am avut experienţa să gestionăm acest meci. Am presat, am jucat, am încercat să facem ce putem. Timp de 75 de minute cred că am jucat foarte bine. Avem un potenţial bun, dar am făcut greşeli care ne-au costat 3 puncte în această seară. Juan Bauza a fost foarte bun, dar a trebuit să apărăm rezultatul. Penalty-ul a schimbat meciul nu schimbarea lui Bauza.

Nu schimbările au schimbat meciul. Am avut un singur meci de pregătire şi asta s-a pierdut. Au avut experienţă şi calitate mai mare şi asta a făcut diferenţa. Cred că echipa va munci să mai aducă un fundaş central. Nu e vorba de greşeli tehnice, nu vorbesc despre asta. Este lipsă de experienţă. J

ucam 11 contra 10 şi trebuia să degajăm nu să dăm în aut. Pun greşelile pe seama lipsei de experienţă. Este al 12-lea meu meci în România şi nu am primit niciun penalty!”, a spus Giovanni Constantino, conform DigiSport.

În cadrul etapei #23 din Superliga, FCU Craiova va da piept cu Farul Constanța, pe data de 26 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Ciprian Tătărușanu surprinde pe toată lumea! Care este echipa sa de suflet. Nu este vorba despre FCSB

Ciprian Tătărușanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce și-a...

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura. Jucătorul care tocmai a semnat cu U Cluj

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed