Dan Petrescu i-a dat replica lui Gigi Becali. ‘La alte echipe, de cinci ani e momentul greu’

Gigi Becali s-a bucurat după ce campioana CFR Cluj a fost umilită de Pyunik Erevan. Clujenii au fost eliminați din primul tur preliminar al UEFA Champions League după ce au pierdut scor 2-2 (3-4 d.l.d).

Dan Petrescu nu s-a abținut și i-a răspuns patronului FCSB, reamintindu-i că echipa sa nu a mai câștigat campionatul din 2015.

”Cred că au fost cele mai grele ore de când am fost eu antrenor la CFR. Toate echipele din lume au momente grele şi au ieşit din aceste momente. La alte echipe, de cinci ani e momentul greu, că nu câştigă nimic”, a spus Petrescu, în cadrul conferinței de presă de vineri.

Declarația care l-a enervat pe Dan Petrescu

Gigi Becali a fost ironic la adresa celor de la CFR Cluj după meciul cu Pyunik Erevan. Omul de afaceri a spus că din punctul lui de vedere Dumnezeu a făcut dreptate.

”Voi credeți că nu există Dumnezeu? Uite că există și uite cum le aranjează bunul Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am și spus ce zice Sfântul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri și nu respectă regulile nu primește cununa. Așa spune Pavel. Faci prostii, plătești când îți e lumea mai dragă. Ce credeau că o să le meargă la nesfârșit?”, a spus Becali la Prosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed