Neluţu Varga nu s-a mai abţinut! Replică pe măsură pentru Dan Şucu. Conflict de la distanţă între cei doi patroni din Superliga

Neluțu Varga nu s-a mai abţinut! Replică pe măsură pentru Dan Şucu, la scurt timp după declarațiile patronului din Giulești. Un conflict de la distanţă între cei doi patroni din Superliga.

Neluțu Varga i-a răspuns cu aceeași monedă lui Dan Șucu! Patronul CFR-ului nu s-a ascuns și a transmis un mesaj șefului giuleștean.

Neluțu Varga nu s-a mai abţinut!

Scandalul patronilor din Superliga continuă! Dan Șucu nu încetează să surprindă cu declarațiile sale controversate, astfel că patronul Rapidului a stârnit reacții pe măsură din partea unui alt șef de club.

Neluțu Varga, fără a se avânta în conflict, nu a dorit să dea detalii despre afacerile sale personale, același subiect fiind dezbătut și de către patronul din Giulești, cu ceva timp în urmă.

Pe de altă parte, Rapid și CFR Cluj au colaborat de mai multe ori, în domeniul business-urilor, în ultimii doi ani.

”Nu trebuie să dau nimănui explicații despre afacerile pe care le desfășor. Nu mă deranjează ce a spus domnul Șucu, de ce m-ar deranja? Oricum domnia sa este mereu respectuos și apreciez acest lucru.

În plus, facem și afaceri profitabile împreună!”, a fost replica lui Varga, râzând pe alocuri, conform Digi Sport.

Declarațiile lui Dan Șucu

„Am relații corecte, normale, cu Neluțu Varga. Nu, n-am înțeles ce business desfășoară dânsul, dar pot să trăiesc și fără să știu. Anul acesta mi-a plăcut modul în care cei de acolo au restructurat nivelul de cheltuieli și au păstrat și rezultatele.

Mi s-a părut aproape miraculos. E un miracol să reduci costurile la jumătate, să vinzi de aproape 12 milioane, la care am fost și noi (n.r. cei de la Rapid) un contributor important, să vii cu 10 jucători noi… înțeleg că sunt lucruri foarte greu de realizat, din ce îmi spun oamenii mei!”, a declarat Dan Șucu, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed