Rareș Ilie habar nu avea ce i se pregătește! Finanțatorul Angelescu nu l-a anunțat când s-a discutat transferul lui la OG Nice!

OG Nice l-a antamat pe rapidistul Rareș Ilie în urmă cu câteva zile, pentru 5 milioane de euro, iar ieri dimineață a explodat și informația. Până spre seară, pe rând, de la președinte la acționar, giuleștenii au confirmat știrea din sportbull.ro.

Și anume că transferul celui mai bun fotbalist al Rapidului este perfectat, urmând ca și Mattias Kait să părăsească gruparea de lângă Podul Grant zilele acestea.

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angeles, a mărturisit că negocierile cu francezii din Ligue 1 pentru Ilie s-au purtat cu ușile închise. Nici măcar jucătorul nu a știut ceea ce se întămplă.

„Rareș este un copil exemplar, un băiat foarte deștept. Nu am avut nicio discuție cu el legat de plecarea sa, dacă vrea sau nu să plece. Știa că dorim să-l mai ținem pentru că are o vârstă foarte fragedă, și-a văzut de treabă, de joc. Negocierile au decurs între cluburi, el nu a fost implicat deloc”, a declarat Angelescu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan, la GSP Live.

„Eu cred că se va adapta. Are avantajul fizicului, are un fizic mai bun decât jucătorul tipic român. Mai are plusul de a pleca la o vârstă fragedă. Ține de el, eu sper să ajungă cât mai sus.

Îl cunosc foarte bine pe Rareș, este un băiat de nota 10. Știe foarte bine engleză, știe și franceză probabil la un nivel OK. Este un băiat foarte deștept, a făcut un liceu foarte bun, provine dintr-o familie foarte bună. Sunt convins că știe exact ce trebuie să facă acolo”, a mai spus Angelescu, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed