Presiune uriaşă pe Cristiano Bergodi! Dan Şucu i-a dat ordin. Ce trebuie să facă cei de la Rapid în acest sezon de Superliga

Presiune uriaşă pe Cristiano Bergodi! Dan Şucu i-a dat ordin. S-a aflat ce trebuie să facă cei de la Rapid în acest sezon de Superliga. Singurul obiectiv pus de patronul echipei din Giulești.

Pe lângă noii jucători aduși la echipă, care speră să facă o diferență, acționarul majoritar al Rapidului așteaptă revenirea lui Rrahmani și Petrila.

Presiune uriaşă pe Cristiano Bergodi!

Dan Şucu a declarat că nu a avut niciodată alt obiectiv decât câștigarea campionatului, și speră ca în acest sezon Rapid să devină campioana României.

”Eu nu am avut niciodată alt obiectiv decât câștigarea campionatului. Pentru Rapid, nu există alt obiectiv. Dacă nu reușim anul acesta, nu e o frustrare așa mare, dar nu intru într-o competiție dacă nu mă gândesc că vreau să o câștig…

Din punctul meu de vedere, Hasani este cel mai bun jucător al Albaniei anul trecut, Burbaz este al doilea golgheter al Serbiei, pe Krasniqi îl știm cu toții, pe Djokovic îl știm cu toții. Mie mi se pare o campanie reușită. Nu sunt capabil să ajung la o concluzie daca Rrahmani este la fel de bun ca înainte de accidentare, o să vedem cu toții. Îl așteptăm și pe Petrila să se întoarcă, nu s-a antrenat cu mingea foarte mult. Probabil mai are o lună de refacere. Mușchii se refac mult mai greu decât oasele”, a declarat Dan Şucu la Digi Sport.

 Cine îl va înlocui pe Moldovan

Deoarece Betis este hotărâtă că vrea să îl transfere pe Horațiu Moldovan, și este gata să îi achite clauza de reziliere a contractului, Dan Şucu a mărturisit că se negociază deja cu alți portari.

”Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului. Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a mai adăugat Dan Șucu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed