Vestea serii despre Răzvan Lucescu! Antrenorul român are Grecia la picioare. Un nou rezultat mare pentru PAOK Salonic

Vestea serii despre Răzvan Lucescu! Antrenorul român are Grecia la picioare. Un nou rezultat mare pentru PAOK Salonic. Fostul selecţioner este aproape de un nou obiectiv important pe care îl poate atinge.

Răzvan Lucescu este ca şi calificat în semifinalele Cupei Greciei cu cei de la PAOK Salonic. Echipa românului s-a distrat în prima partidă din sferturile competiţiei.

Vestea serii despre Răzvan Lucescu!

Răzvan Lucescu a făcut un nou pas important în acest sezon la PAOK Salonia. Echipa sa a învins-o pe Panserraikos, scor 4-0, în sferturile Cupei Greciei. Partida a avut loc în deplasare, iar returul de pe propriul teren va fi o simplă formalitate pentru formaţia fostului selecţioner.

Tehnicianul român și-a adus echipa la un pas de semifinale. Returul va avea loc pe terenul lui PAOK, pe 23 ianuarie, de la 17:00. Scorul a fost deschis după doar opt minute, de către Nasberg. A urmat ca și Sastre să își treacă numele pe lista marcatorilor, în minutul 22.

În minutul 59, Thomas a ratat un penalty pentru trupa lui Lucescu, ca peste alte zece minute Marcos Antonio să ducă scorul la 3-0. Rezultatul final a fost decis de reușita lui Zivkovic din minutul 78. Şi în campionat, echipa lui Răzvan Lucescu merge foarte bine. Se află pe primul loc, la mare bătaie pentru titlu cu cei de la Panathinaikos.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed