Gică Popescu s-a dezlănțuit! S-a enervat după debutul lui Radu Drăgușin. Atac dur în direct

Gică Popescu s-a dezlănțuit! S-a enervat după debutul lui Radu Drăgușin. Atac dur în direct. ”Baciul” este de părere că se exagerează cu debutul internaționalului român la Spurs.

Radu Drăgușin a debutat pentru Tottenham la meciul cu Manchester United, scor 2-2, în care a evoluat doar 10 minute, după ce a fost introdus în minutul 85.

Gică Popescu s-a dezlănțuit!

Gică Popescu este de părere că se pune prea multă presiune pe Radu Drăgușin de când a fost transferat la Tottenham.

”Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea ’Ai văzut ce a făcut Drăgușin?’. Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit (n.red. la meciul cu United), e bine să vorbim de bine”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

După meciul cu Manchester United, Radu Drăgușin a reacționat. ”Un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil. Le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a scris Radu Drăgușin, pe Instagram.

Pentru evoluția din meciul de pe ”Old Trafford”, Drăgușin a fost notat în portalul SofaScore cu 6.7. Internaţionalul român va avea parte de dueluri de 5 stele, în continuare, în Anglia. Pentru cei de la Tottenham urmează meciul contra celor de la Manchester City, deţinătoarea Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed