Umilinţă totală pentru căpitanul lui Elias Charalambous! L-a făcut praf în direct. Gigi Becali se va enerva cumplit

Umilinţă totală pentru căpitanul lui Elias Charalambous! Adrian Porumboiu l-a făcut praf, în direct. Gigi Becali se va enerva cumplit când va afla.

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și fost finanțator al FC Vaslui, a vorbit despre situația lui Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 25 de ani de la FCSB.

Acum, Darius Olaru ocupă prima poziție în clasamentul golgheterilor din Superligă, el având 10 reușite în cele 21 de meciuri disputate în campionat.

Umilinţă totală pentru căpitanul lui Elias Charalambous

Totuși, Adrian Porumboiu consideră că Darius Olaru este doar un golgheter de circumstanță. Fostul rival al lui Gigi Becali din Superligă și-a exprimat fără menajamente opinia despre căpitanul echipei antrenate de Elias Charalambous.

„Nu e de golgheter, stați cuminți… A dat și el acolo niște goluri, dar nu are nicio treabă cu golgheterul… E golgheter într-un campionat în care joacă mai mult surdo-muți. E greu, dar nu mai contează.

Nu îmi place că e tot timpul pe jos… Nu, nu… Nu e un jucător care îmi place. La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund. Nu îmi place. Fiecare are preferințele lui. Coman. Coman îmi place.

Când pune piciorul pe minge, mingea zici că are mai multe petice și le lipește imediat el când o atinge cu exteriorul. E fotbalist. E altceva. Te uiți cu plăcere. La Olaru, ce să… Îl văd tot timpul cum cade pe jos”, a afirmat Adrian Porumboiu, conform ProSport.

Evaluat la 6,5 milioane de euro, conform Transfermarkt, Darius Olaru s-a alăturat echipei FCSB în ianuarie 2020, el venind atunci de la Gaz Metan Mediaș. Pentru transferul mijlocașului, Gigi Becali a plătit suma de 600.000 de euro către formația din Mediaș.

Darius Olaru, dorit de Anderlecht și Gent

Darius Olaru se află în atenția echipelor belgiene Anderlecht și Gent, care doresc să-l aibă pe căpitanul echipei roș-albastre, potrivit voetbal24.be.

„Anderlecht vrea să câștige cursa cu Gent pentru pentru acest transfer. Având în vedere viitorul incert al jucătorilor împrumutați, Justin Lonwijk și Thomas Delaney, dar și faptul că mijlocașii Kristian Arnstad, Majeed Ashimeru și Amadou Diawara ar putea pleca, Anderlecht îl vede pe Olaru drept un potențial jucător care poate întări echipa în următorul sezon”, au notat belgienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed