Vestea momentului pentru fanii Craiovei! Adrian Mititelu a parafat transferul lui Ricardo Grigore. Cine mai ajunge la echipa lui Croitoru

Este vestea momentului pentru fanii Craiovei! Adrian Mititelu a parafat transferul lui Ricardo Grigore. Mai mult, s-a aflat cine mai ajunge la echipa lui Marius Croitoru. Chiar dacă mai are doar două zile până la debutul în noul campionat, oltenii nu au terminat campania de transferuri.

patronul lui FCU Craiova l-a acontat pe Ricardo Grigore de la marea rivală, Dinamo, dar vrea să mai aducă un alt fundaş central, conform prosport.ro. Grigore urmează să semneze cu Ştiinţa care vrea să se blindeze în defensivă cu încă un fundaş după ce i-a pierdut pe Dominik Kovacic și Bradley Diallo, ultimul fiind dat afară.

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu era convins că transferul lui Grigore se va perfecta, lucru care s-a şi întâmplat astăzi. ”Eu zic că, în acest moment, lucrurile sunt rezolvate 99.9%. A fost o chestie legată de un eventual transfer, de procente. Nu e o sumă foarte mare, nu am acordul să spun, dar e o sumă conformă cu vremurile pe care le trăim. Sub 100.000 de euro.

Mai avem doi-trei jucători care pot ajunge la noi, dar lucrurile nu sunt clare. Doi-trei jucători vor mai ajunge la noi. Trebuie să ne mai întărim în apărare”, a spus Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed