Gigi Becali s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu. Va ieși un scandal uriaș

Gigi Becali s-a dezlănțuit. Atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu. Va ieși un scandal uriaș. Latifundiarul din Pipera este foarte nervos după ultimele decizii al comisiilor care vor să-l judece.

Patronul FCSB s-a supărat cumplit pentru că a fost reclamat la Comisia de Disciplină a FRF și a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Radu Vișan.

Gigi Becali, atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu

Radu Vișan, secretarul general al FRF, a fost cel care l-a reclamat pe Gigi Becali la Comisia de Disciplină. Motivul? Omul de afaceri declarase înaintea meciului cu FCU Craiova că i-ar fi spus lui Adrian Mititelu echipa de start.

Acum, Becali s-a enervat cumplit și l-a atacat dur pe Radu Vișan.

„Eu am fost chemat la Comisie de către domnul Vișan. E penibil. El, Vișan, îl cheamă pe Becali… Cum tu, Vișan, îl chemi pe Becali? Nu poate să fie secretar general… Tu, Vișan, poți doar să te apleci în fața lui Becali și să-i spui «Sărut mâna!». Cum să-l chemi tu pe Becali? E penibil! Nu are simțul penibilului. Nu există.

Spune că am desconsiderat competiția pentru că am anunțat echipa lui Mititelu. Eu vreau să spun «Măi Vișane, măi, fiecare echipă care va juca împotriva FCSB va ști echipa». Să vedem, măi Vișane, măi… Eu anunț cu o zi înainte.

Cum să mă duc? Doamne-ferește! El nu a făcut nimic în viața lui. E neica nimeni. Sunt niște ierarhii. Nici dacă greșeam nu mă duceam. Cum să mă cheme Vișan? El e Vișan, de la vișină. Bă, ai ceva în cap? Dar vreau să văd ce face Vișan când eu voi anunța mereu echipa de start. La toate meciurile voi anunța echipa”, a declarat Gigi Becali.

„Ăștia care vor să comande sunt neica nimeni”

Becali și-a continuat discursul, dar a făcut afirmații mult mai grave.

„Știi care e treaba? Noi trebuie ca măcar în fotbal sau nu știu… Se vede în toată societatea că se încearcă să comande ei, să dirijeze ei totul. Asta e tendința omenirii. Să fie unii care să dirijeze. Dar trebuie să aibă o valoare ăia care dirijează. La noi, ăștia care vor să comande sunt neica nimeni.

Noi trebuie să avem grijă. Că o să zică «Bă, din 11 jucători unul trebuie fie femeie și unul să fie homosexual». Adică să fie 9 bărbați. Să fie un homosexual și o femeie. Declarat. Adică să fie două femei.

Așa o să fie. Îi duce mintea la toate nebuniile. La asta se va ajunge în 7-8-10 ani. O să înceapă la noi, că noi suntem mai deștepți. UEFA nu o să vrea asta. Vor spune «Facem noi la FRF că suntem mai moderni»”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed