Vestea nopţii despre Răzvan Lucescu! Antrenorul român are Grecia la picioare. Pas mare spre un nou titlu

Vestea nopţii despre Răzvan Lucescu! Antrenorul român are Grecia la picioare. Pas mare spre un nou titlu. Cei de la PAOK Salonic au reuşit o nouă victorie concludentă în campionat.

Răzvan Lucescu vrea să rescrie istoria în Grecia, pe banca celor de la PAOK Salonic. Este în primăvara europeană, iar pe plan intern este în luptă şi pentru titlu şi pentru cupă.

Vestea nopţii despre Răzvan Lucescu!

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţie clasată pe penultimul loc în Grecia, PAS Giannina.

PAOK a deschis scorul în minutul 29, prin Abdul Baba Rahman. Apoi, spectacolul a urmat în repriza secundă, când a mai marcat de alte trei ori. S-a făcut repede, după pauză, 3-0, după reuşitele lui Soualiho Meite, din minutul 49 şi Stefanos Tzimas, din minutul 53.

În minutul 66, Daan Rienstra a trimis în propria poartă şi a stabilit scorul final.4-0 pentru echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, care se află pe primul loc al clasamentului după 18 etape, la egalitate de puncte, 41, cu Panathinaikos. De partea cealaltă, PAS Giannina ocupă locul 13, penultimul, cu 12 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed