Vestea nopţii despre Radu Drăguşin! Fanii s-au dezlănţuit după debutul tricolorului. Ce notă a primit după debutul cu Manchester United

Vestea nopţii despre Radu Drăguşin! Fanii s-au dezlănţuit după debutul tricolorului. S-a aflat ce notă a primit după debutul cu Manchester United. Românul şi-a făcut debutul în tricoul lui Spurs.

Radu Drăguşin a debutat pentru Spurs în meciul cu Manchester United, încheiat 2-2. A fost introdus pe teren în minutul 85.

Vestea nopţii despre Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 85 al meciului de pe ”Old Trafford”, când scorul era deja stabilit, și a jucat aproximativ 10 minute. Pentru evoluția din meciul cu Manchester United, Radu Drăgușin a fost notat în portalul SofaScore cu 6.7.

Drăgușin a degajat mingea o dată și a avut o intercepție. S-a remarcat la capitolul pase, cu opt pase corecte din tot atâtea încercate. A primit aceeași notă ca stoperul Micky van de Ven, care a evoluat până în minutul 88, când a ieșit accidentat. Tot 6.7 au primit și Pierre-Emile Hojbierg, și Brennan Johnson. Celălalt stoper al lui Tottenham, Cristian Romero, a fost notat cu 6.9.

Cel mai slab jucător al lui Tottenham a fost Guglielmo Vicario, portarul londonezilor, notat cu 6.3. La opul opus se află Pedro Porro, notat cu 8.1. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Rasmus Hojlund, care a primit 8.2.

 

Fanii lui Tottenham au reacţionat imediat, după debutul lui Radu Drăguşin în Premier League. Suporterii formaţiei londoneze l-au încurajat pe fundaşul român. „Radu, salvează-ne, te rog”, „A intrat Dragonul” şi „Regele a sosit” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea celor de la Tottenham, după debutul lui Radu Drăguşin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed