Mihai Rotaru, la capătul răbdării! Şeful de la CSU Craiova, nemulţumit de jocul echipei sale. Ce au făcut oamenii lui Ivaylo Petev

Mihai Rotaru, la capătul răbdării! Şeful de la CSU Craiova, nemulţumit de jocul echipei sale. S-a aflat ce au făcut oamenii lui Ivaylo Petev în ultimul amical pe care l-au jucat în cantonamentul susținut în Antalya.

Mihai Rotaru a fost să-şi vadă echipa în Turcia. Nu a fost cu noroc pentru cei de la CSU Craiova. S-a terminat, la egalitate, 1-1, amicalul cu Slovacko. A fost ultimul joc din Antalya, înaintea meciurilor oficiale din Superliga.

Mihai Rotaru, la capătul răbdării!

Echipa lui Mihai Rotru a început meciul în forţp. Bancu i-a pasat lui Baiaram, care a deschis scorul. Apoi, oamenii lui Ivaylo Petev şi-au creat mai multe ocazii, dar nu au mai înscris. Au ratat şi în situaţii de unu contra unu cu portarul advers.

Cehii au reuşit să egaleze pe contraatac. La CSU Craiova a debutat şi a doua achiziție, Maldonado. Fundașul dreapta finlandez, Soiri a fost din nou titular. După minutul 60, oltenii au continuat să se joace cu ocaziile.

La meci au asistat şi Mihai Stoica, Elias Charalambous, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Vlad Chiricheș, Marius Popa, Marius Ianuli și Cătălin Făiniși. Cei de la CSU Craiova au încheiat meciul cu scorul de 1-1, același rezultat cu amatorii nemți de la Greifswalder.

Echipa de start a celor de la CSU Craiova: Popescu – Soiri, Zajkov, Badelj, Bancu – Crețu, Houri, Capățînă – Baiaram, Koljic, Ivan

Slovacko este pe locul 4 în prima ligă din Cehia. Are un lot cotat la 9,8 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed