Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Un fost stelist a spus clar. Greşeala care îi poate costa titlul pe cei de la FCSB

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous! Un fost stelist a spus clar ce nu trebuie să facă gruparea roș-albastră. A dezvăluit greşeala care îi poate costa titlul pe elevii cipriotului.

Elias Charalambous, pe cale să facă o greșeală colosală la FCSB! Detaliul pe care l-a observat Basarab Panduru. Pot ruina totul.

Avertisment crunt pentru Elias Charalambous!

FCSB a plecat în cantonament cu o săptămână mai târziu decât rivalele din Superliga! Roș-albaștrii se vor antrena în Antalya până pe data de 21 ianuarie, atunci când se vor reîntoarce în România, cu o zi înainte de disputarea duelului cu  UTA.

Basarab Panduru a analizat tactica de pregătire a vicecampioanei și consideră că principalul obiectiv al oficialilor a fost să se asigure că FCSB va avea un debut puternic în primele partide ale anului.

„Nu ai de unde să ştii ce e mai bine. De ce FCSB-ul vine direct la meci? A observat ceva de-a lungul anilor? Arăţi într-un fel când vii cu o zi înainte și arăţi diferit când vii cu o săptămână înainte? Lucrurile sunt puţin complicate.

Echipele care aleg să vină cu o săptămână înainte joacă un meci amical şi apoi au câteva zile libere, dar ce faci cu zilele alea libere?”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Fostul fotbalist este de părere că oficialii au vrut să îi ferească pe elevii lui Charalambous de orice fel de distrageri înaintea primei partide a anului, de pe Arena Națională.

„Asta zic. Tu crezi că s-au dus să se odihnească şi când începi să faci antrenamente. Dacă ei vin în freză, cum spui tu, îi duci şi mai în freză. Dacă mai au freză în care să se ducă (n.r. râde). Aşa ajungi să te trezeşti că te întrebi ce faci la primul meci.

Cred că FCSB cred a văzut de-a lungul timpului lucrurile astea şi cred că de asta vine direct cu o zi înainte de meci. Dar e complicată treaba asta de gestionat.

Oricum, cantonamentele astea sunt nimic! Sunt zero pe lângă ce făceam noi. Dacă tu spui că ei vin acum în freză după şapte zile, noi după o lună şi jumătate cum trebuia să venim? Chiar e complicat de gestionat!”, a adăugat fostul internațional.

FCSB vs. UTA va fi pe data de 22 ianuarie, de la ora 20.00, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed