Marius Şumudică, de nerecunoscut! Imaginile care i-au speriat pe turci. Ce s-a întâmplat cu antrenorul român după ce a fost externat

Marius Şumudică, de nerecunoscut! Imaginile care i-au speriat pe turci. S-a aflat ce s-a întâmplat cu antrenorul român după ce a fost externat din spital. Acesta a petrecut câteva zile bune departe de echipă.

Marius Șumudică a fost internat la sfârșit și la început de an în România și la Gaziantep. Asta din cauza unei bronhopneumonii.

Marius Şumudică, de nerecunoscut!

Acum, Marius Şumudică a revenit la antrenamente, dar este de nerecunoscut. Tehnicianul lui Gaziantep ar fi pierdut mult din greutate de pe urma bolii. asta spun cei de la Telegraf.

2024 nu a început prea bine pentru Marius Șumudică. Abia a revenit la antrenamentele lui Gaziantep, după ce a acuzat probleme de sănătate ce au necesitat spitalizarea. Și la București înainte de Crăciun, dar și imediat după ce s-a întors în Turcia. Zilele în care nu s-a simțit bine și-ar fi lăsat o amprentă asupra antrenorulu.

Șumudică pare să fi pierdut multe kilograme, lucru pe care vor să-l sugereze cu poza publicată astăzi de cotidianul local Telegraf. Aceştia au făcut o comparație cu alte fotografii recente. „Unde i-a dispărut burta?”, se întreabă turcii.

Aceeași sursă dă asigurări că Șumudică s-a însănătoșit, în urma tratamentului urmat și la Gaziantep, pentru bronhopneumonia cu care s-a ales după ce a luat din nou Covid-19. Ca dovadă că s-a implicat foarte tare la ședința de pregătire. Speră să obţină un rezultat pozitiv împotriva liderului din SuperLig, Fenerbahce, meci programat de la ora 18:00.

„Dacă nu se mai întâmplă ceva, atunci experimentatul tehnician român nu-și va lăsa echipa singură la Istanbul și va sta pe bancă”, a mai explicat Telegraf.

„Revenirea lui Șumudică a fost uimitoare. A fost prezent la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Fenerbahçe, ținut pe o ploaie torențială, și a dat avertismente foarte dure și frecvente jucătorilor săi. A spus că vrea să câștige la Istanbul!„ mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed