Scandal uriaş în Superliga! Dorinel Munteanu l-a atacat dur pe Mihai Stoica. De la ce a pornit conflictul

Scandal uriaş în Superliga! Dorinel Munteanu l-a atacat dur pe Mihai Stoica. S-a aflat de la ce a pornit conflictul dintre antrenorul celor de la Oţelul şi managerul general al vicecampioanei.

Mihai Stoica nu s-a abţinut când a văzut ce cantonament a făcut Oţelul. A râs de echipa lui Dorinel Munteanu în direct.

Scandal uriaş în Superliga!

Apoi, Dorinel Munteanu s-a enervat. Asta după ce Mihai Stoica s-a amuzat de faptul că antrenorul și-a dus elevii în cantonament într-o zonă montană, Vatra Dornei. „Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine… Dar e ireal! Eu mă mir… Senzațional!”, a comentat oficialul FCSB.

Observațiile lui Mihai Stoica nu i-au picat bine lui Dorinel Munteanu. Într-un videoclip publicat pe paginile oficiale ale Oțelului, antrenorul gălățenilor le răspunde puternic contestatarilor.

„Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Nu este prima dată când duc echipa în cantonament montan, atât vara, cât și iarna am făcut-o, nu a lipsit până acum de când sunt eu antrenor. Sunt convins că aceste câteva zile la Vatra Dornei vor ajuta echipa.

Sigur, nu am putut să desfășurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca și ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea. Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi.

M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foști gălățeni. Pe unul îl știți foarte bine, este director sau președinte la FCSB, al doilea un fost președinte la Oțelul, care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine.

În rest, nu ne interesează părerea nimănui, ne vedem de program și de rezultate. Trebuie mai mult respect”, a transmis Dorinel Munteanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed