Gigi Becali se va enerva cumplit! Ce se va întâmpla pe stadionul din Ghencea. Armata l-a închiriat la liber

Gigi Becali se va enerva cumplit! S-a aflat ce se va întâmpla pe stadionul din Ghencea. Armata l-a închiriat la liber. Echipa din Superliga care își va disputa următoarele meciuri pe stadionul Steaua.

Din cauza viscolului și gerului, moldovenii de la Poli Iași nu se mai pot antrena pe terenuri de iarbă. Astfel că au fost nevoiți să apeleze la ajutoare. Timp de șapte zile vor efectua un stagiu centralizat la București.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

Poli Iași se va muta săptămâna viitoare la București pentru a se pregăti pe stadionul Steaua, acolo unde va disputa și două meciuri amicale, cu Dunav Ruse, sâmbătă de la ora 16:00, și FCU Craiova, duminică de la ora 12:00, potrivit prosport.ro.

Jucătorii lui Leo Grozavu vor sta pe Ghencea până pe 18 ianuarie. Atunci când vor pleca spre la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi, programat pe 19 ianuarie.

Lotul lui Poli Iași are doi jucători lipsă, care sunt accidentați, astfel că aceștia vor fi înlocuiți cu juniorii Vlad Ilie (mijlocaș) și Sebastian Ilieș (atacant).

Cei doi jucători sunt Alin Roman, care are o entorsă de genunchi stâng cu leziune de gradul II a ligamentului colateral medial, și Mihai Bordeianu, care are microrupturi fibrilare la gamba stângă.

Noul jucător de la Poli Iași

Brazilianul Allanzinho este noul jucător de la Poli Iași, care a fost format de celebrul club Santos. Noul fotbalist al moldovenilor a fost prezentat vineri și va juca pe aceași poziție cu Luis Phelipe, jucător transferat în decembrie la FCSB pentru suma de 200.000 de euro.

Tot vineri, clubul a anunțat și numerele pe care le vor purta în campionat cei cinci jucători aduși în această iarnă. Numărul 77 îl va purta Alexandru Core, 35 i se va atribui lui Hamza Saghiri, 21 pentru Allanzinho. Numărul 5, lui Rachid Bouhenna și 30, pentru Todor Todoroski.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Vedeta lui Dan Petrescu dă lovitura în Italia! Mesaj de ultimă oră pentru italieni. A semnat cu liderul din Serie A

Vedeta lui Dan Petrescu a oferit primele declarații după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed