Andrea Compagno, dat de gol! Bunicul atacantului italian, dezvăluiri de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu jucătorul celor de la FCSB

Andrea Compagno, dat de gol! Bunicul atacantului italian, dezvăluiri de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu jucătorul celor de la FCSB. A recunoscut unde speră să prindă un transfer anul acesta.

Andrea Compagno, cu un pas mai aproape de transferul de la FCSB! Salvo Armato, bunicul vârfului italian, a dat toate detaliile.

Andrea Compagno, dat de gol!

Andrea Compagno a sosit la FCSB în vara anului 2022!

După un prim sezon extraordinar, în care a fost golgeter, atacantul italian a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali și speră la un transfer din vestiarul grupării roș-albastre.

După ce și-a pierdut postul de titular, patronul vicecampioanei i-a setat un preț jucătorului: 500.000 de euro, cu un milion de euro mai puțin decât prețul cu care l-a achiziționat pe italian din vestiarul celor de la FCU Craiova.

Compagno a prezentat interes pentru Bari, Spezia și New York City, însă nu au existat discuții, încă, în acest sens. 

Salvo Armato, bunicul atacantului, speră ca nepotul său să revină acasă.

„Să sperăm că va reveni în Italia!”, a scris Salvo Armato, pe Facebook.

Ultimul în clasament. Fanii nu au fost încântați

Bari este în căutarea unui atacant în această perioadă de transferuri, iar Compagno putea reprezenta o alternativă pentru italieni.

TuttoBari a desfășurat un sondaj cu posibili candidați, iar atacantul FCSB-ului a primit cele mai puține voturi din partea suporterilor echipei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed