Gigi Becali va fi uimit! Ce a putut să facă fata lui Mihai Stoica. E de nerecunoscut / Foto

Gigi Becali va fi uimit! S-a aflat ce a putut să facă fata lui Mihai Stoica. E de nerecunoscut. Imagini incredibile cu Teodora, fiica managerului general al vicecampioanei. Aceasta tocmai a plecat din România.

Gigi becali a rămas mască. S-a aflat cum a apărut fata lui Mihai Stoica în afara ţării. Imaginile au devenit imediat virale.

Gigi Becali va fi uimit!

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, lucrează pentru Gigi Becali din 2018. Conform unor surse, aceasta ar fi remunerată cu 4.000 de euro lunar. Tânăra de doar 29 de ani a profitat de timpul liber avut la dispoziție de sărbători și a mers să se relaxeze la Londra. Nu a fost singuri ci alături de câțiva apropiați.

Fiica lui Mihai Stoica a postat mai multe imagini din vacanța pe care a petrecut-o, recent, în Anglia. Modul în care a ales să se afișeze pe străzile de la Londra au făcut-o pe Teodora Stoica să fie greu de recunoscut pe străzile din capitala Angliei.

”Eu și acum mă ocup de partea lor de social media. Să nu mă înjurați, vă rog! Oricum primesc foarte multe mesaje urâte. Nu prea știu oamenii că eu mă ocup de social media, am evitat să spun. Nu sunt singura care se ocupă.

(n.r.- dacă Gigi Becali sau MM Stoica îi sunt șefi) Niciunul, pentru că ei nu au neapărat legătură cu partea de social media. Eu îl mai întreb pe tata de ce nu lucrează mai mult la contul lui de Instagram”, a spus Teodora Stoica, la podcast-ul ”Acasă la Măruță”, în urmă cu câteva luni.

Întrebată despre ce relație are cu Becali, Teodora Stoica nu a stat pe gânduri. L-a lăudat pe afaceristul din Pipera. „(n.r. despre relația cu Gigi Becali) E bună. Ți-am zis, m-a ajutat mult în momentele dificile. De exemplu, când mai mănânc lactate, mânănc doar de oaie și doar de la el, pentru că la el sunt cele mai bune, știe exact ce să facă.

Adică eu când am avut problema și mă duceam să iau brânză, el spunea ‘Păi da, cancerul se hrănește cu lactatele’. Până la urmă faci ce vrei cu viața ta, dar brânza și carnea de vacă sunt de evitat dacă ai așa ceva”, a mai transmis tânăra.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed