Dezvăluiri de ultimă oră despre Radu Drăguşin! Când va ajunge tricolorul la Londra. Detalii incendiare despre contractul pe care îl va semna

Au apărut dezvăluiri de ultimă oră despre Radu Drăguşin! S-a aflat când va ajunge tricolorul la Londra. Detalii incendiare despre contractul pe care îl va semna internaționalul român cu noua sa echipă.

Radu Drăgușin (21 de ani) a ales să semneze cu formația Tottenham, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Fotbalistul urmează să plece cu un avion privat la Londra, acolo unde va efectua vizita medicală.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Radu Drăguşin

Un alt jurnalist, Gianluca Di Marzio, a scris pe pagina sa de Twitter că jucătorul român va evolua la formația din Premier League până în 2029 și va avea un salariu de 3 milioane de euro.

Suma transferului este de peste 30 de milioane de euro, iar jucătorul Djed Spence va fi împrumutat la Genoa până la sfârșitul sezonului.

Radu Drăgușin va deveni cel mai scump jucător român din istorie. El l-a detronat pe Adrian Mutu, cumpărat în anul 2003 de Chelsea de la Parma, acesta din urmă fiind vândut atunci pentru 19 milioane de euro.

Inițial, Tottenham a venit cu o ofertă de 25 de milioane de euro, bonusuri în valoare de 5 milioane de euro și împrumutul pe jumătate de an al lui Djed Spence, în vreme ce Bayern Munchen a propus o ofertă de circa 30 de milioane de euro drept sumă fixă de transfer.

Genoa a fost de acord cu ambele oferte, Radu Drăgușin fiind cel care a ales clubul la care va evolua.

Radu Drăgușin, subiect în presa din Marea Britanie

Cei de la The Sun au scris că Drăgușin este „noul jucător de la Spurs” chiar cu o zi înainte de anunțul făcut de Fabrizio Romano.

„Van Dijk din România a refuzat-o pe Chelsea pe vremea în care era adolescent și a ales-o pe Juventus. Ambii săi părinți au fost sportivi de top. Iar Ioana Stan, prietena sa care vrea să devină un prestigios arhitect, trăiește visul de a fi iubita unui fotbalist.

E în sângele lui să fie un atlet complet. Tatăl lui, Dan, a jucat volei pentru România. În timp ce mama Svetlana și-a reprezentat țara la baschet. (…) Bruneta (n.r.- Ioana Stan) poartă haine de la branduri cunoscute și merge în vacanțe de lux.

La Londra va putea să-și ducă pasiunea pentru shopping și arhitectură la alt nivel. Iar Drăgușin, sub comanda lui Postecoglou va continua să crească, fără dubii”, au scris britanicii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed