Alexandru Mitriţă a spus clar! Ce s-a întâmplat cu jucătorul de la CSU Craiova. Probleme mari pentru vedeta lui Mihai Rotaru

Alexandru Mitriţă a spus clar ce s-a întâmplat în ultimii ani. Vedeta lui Mihai Rotaru valorează pe site-urile de specialitate de trei ori mai puțin decât atunci când era vândut la New York City.

Fotbalistul oltenilor nu își face însă probleme. Trage tare în cantonamentul din Antalya și speră că va putea intra în vederile selecționerului Edi Iordănescu.

Alexandru Mitriţă: „Nu cred că am făcut niște pași înapoi”

Alexandru Mitriţă a decis să revină la CSU Craiova în vara anului trecut. Jucătorul care a fost adus gratis a avut o prestație bună, 8 goluri și 6 pase decisive, ajutându-și echipa să urce pe podium.

În ultimii doi ani și jumătate, cota sa de piață a fost însă în scădere. Fotbalistul a anunțat de ce s-a întâmplat așa ceva.

„(Aveai o cotă de 7 milioane de euro în 2021. Acum ai ajuns la 2,5 milioane de euro. Sunt doar niște numere sau simți că ai făcut pași înapoi?) Nu cred că am făcut niște pași înapoi. Cred că sunt doar niște numere pe transfermarket.

Eu mă simt foarte bine. Marchez goluri, am meciuri foarte bune, iar acest lucru mă încântă. Nu vreau să mă gândesc că mi-a scăzut cota. S-a întâmplat asta și din cauza pandemiei, au fost mai multe lucruri la mijloc”, a declarat Alex Mitriță pentru fanatik.ro.

Jucătorul oltenilor își dorește ca în 2024 să intre și în vizorul selecționerului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed